نکات طلایی مصاحبهی آزمون اسپیکینگ آیلتس (پارت دوم) همانطور که در پارت اول مقاله اشاره کردیم، امتحان SPEAKING آیلتس شامل 3 بخش (نکات طلایی مصاحبهی آزمون اسپیکینگ آیلتس) می شود که از آسان به دشوار می باشد. سوالات بخش اول درباره ی زتدگاهتان، حیوانات خانگی، مسافرت، تحصیلات، شغل، غذاو… می باشد. در بخش دوم برگه...
IELTS-Speaking اسپیکینگ آیلتسمقالات آموزشینکات طلایی مصاحبهی آزمون اسپیکینگ آیلتس (پارت دوم)

نکات طلایی مصاحبهی آزمون اسپیکینگ آیلتس (پارت دوم)
همانطور که در پارت اول مقاله اشاره کردیم، امتحان SPEAKING آیلتس شامل 3 بخش (نکات طلایی مصاحبهی آزمون اسپیکینگ آیلتس) می شود که از آسان به دشوار می باشد. سوالات بخش اول درباره ی زتدگاهتان، حیوانات خانگی، مسافرت، تحصیلات، شغل، غذاو… می باشد. در بخش دوم برگه ای شامل موضوعی داده می شود که 2 دقیقه زمان دارید تا درباره ی آن صحبت کنید و در آخر نیز باید با مصاحبه گر به بحث و گفت و گو درباره ی آن موضوع بپردازید.
در این بخش از مقاله شما را با سایر نکات در روز مصاحبه اسپیکینگ آیلتس آشنا می کنیم.
پرهیز از خلاصه گویی:
در مقاله پیشین نیز گفتیم که از خلاصه گوی بپرهیزید. حال ممکن است بپرسید که منظور چیست؟ برای مثال وقتی از شما می پرسند که اهل کجا هستید؟
WHERE ARE YOU FROM
بهتر است به جای جواب کوتاه:
I’M FROM IRAN
پاسخ دهید:
WELL, I’M FROM IRAN, I’VE LIVED IN RASHT FOR ABOUT 20 YEARS AND I LOVE BEING IN MY HOMETOWN
اینگونه جواب ها در واقع اعتماد به نفس شما را زمان صحبت به زبان انگلیسی نشان می دهد. البته توجه کنید که بیش از انداره طولانی نیز پاسخ ندهید. زیرا طولانی جواب دادن ممکن است این تفکر را در مصاحبه گر ایجاد کند که شما سوال را متوجه نشده اید.
برای بخش های دوم و سوم بهتر است طولانی صحبت کنید. استاد مسجدی به روش طولانی صحبت کردن، PPF نیز می گوید. منظور از PPF در واقع : Past – Present – Future می باشد. برای مثال وقتی از شما می پرسند:
WHAT DO YOU DO
بهتر است اینگونه پاسخ دهید:
I’M WORKING AS AN ENGLISH TEACHER. I LOVE MY JOB BECAUSE I CAN WORK WITH CHILDREN EVERYDAY. WHEN I WAS YOUNGER, I USED TO WORK AS A CASHIER IN A SUPERMARKET. I DIDN’T LIKE MY JOB BECAUSE I HAD TO DO THE SAME THING EVERYDAY. FOR THE FUTURE, I AM PLANNING TO BE A COLLAGE PROFESSOR. I REALLY LOOKING FORWARD FOR THAT
تکنیک بعدی استفاده از WH QUESTIONS است. وقتی از شما می پرسند تابستان به کجا مسافرت کردید، باید توجه کنید که به این سوالات باید در صحبت های خود پاسخ دهید: کجا، چه زمانی، چه مدت، غذا، شرایط آب و هوایی، با کی رفتید؟

سوال:
WHERE DID YOU GO LAST SUMMER FOR VACATION
پاسختان می تواند اینگونه باشد:
I WENT TO THE ISFAHAN WITH MY FRIEND. WE STAYED THERE FOR A COUPLE OF DAYS. THE WEATHER WAS QUITE PLEASANT, AND WE STAYED IN A LUXURIOUS MOTEL. THIS WAS A VERY MEMORABLE VACATION FOR ME
نکته ی مهم بعدی این است که در مصاحبهی آزمون اسپیکینگ احساساتتان را بیان کنید. مثلا در پایان صحبت هایتان نظر مثبت یا منفی خود را به صورت کوتاه بگویید.
برای بیان احساساتتان می توانید از کلماتی همچون: AWESOME, INCREDIBLE, INTERESTING, و مانند اینها استفاده کنید.
همچنین باید بسیار واضح و رسا صحبت کنید. بهتر است بدانید که برای لحجه نره ای از شما کسر نمی شود اما تلفظ بسیار دارای اهمیت می باشد. پس سعی کنید پیش از آزمون اسپیکینگ آیلتس بر روی تلفظ خود تمرین نمایید.
در روز مصاحبه با اعتماد به نفس کامل صحبت کنید. صحبت کردن با صدای آروم، با استرس زیاد، با مکث و بدون اعتماد به نفس بسیار به ضرر شما خواهد بود. همچنین بهتر است از لغاتی استفاده کنید که مطمئن هستید در آنجای خاص دارای کاربرد مناسب است.
همچنین توجه داشته باشید که شما در محیط رسمی هستید، پس به هیچ وجه از عبارات و اصطلاحات کوتاه شده و خیابانی که SLANG نام دارد، استفاده نکنید.
نکته ی دیگر این است که نباید بیش از حد سریع صحبت کنید و از قبل چیزی را حفظ نکنید.
مسئله ی خیلی مهم این است که در بخش اول اگر از کلماتی استفاده می کنید که خاص کشور ایران است، همانند اسم غذاها، بهتر است توضیح خیلی مختصری نیز بدهید تا مصاحبه گر بداند درباره ی چه چیزی صحبت می کنید.
سوال پرسیدن در قسمت های اول و دوم ممنوع است و در صورت سوال پرسیدن در حین صحبت از شما نمر هکسر می شود. اما در بخش آخر که درواقع گفت و گوی 2 نفره هست، سوال پرسیدن مسئله ای ندارد.
نکته ی آخر این است که به هیچ وجه از موضوع اصلی جدا نشوید. بسیار مهم است که تمامی صحبت های شما مرتبط با موضوع اصلی باشد.