نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس در این مقاله نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس را بطور کامل برای شما شرح میدهیم. ۱- نگران نوشته های ممتحن نباشید: آنها نمره شما نیستند، بلکه زمان بندی هر بخش هستند که به ممتحن مرتبط است و نه شما. ۲- اگر هنگام صحبت کردن، ممتحن حرف شما را قطع...
IELTS-Speakingآیلتسنکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس

نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس
در این مقاله نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس را بطور کامل برای شما شرح میدهیم.
۱- نگران نوشته های ممتحن نباشید:
آنها نمره شما نیستند، بلکه زمان بندی هر بخش هستند که به ممتحن مرتبط است و نه شما.
۲- اگر هنگام صحبت کردن، ممتحن حرف شما را قطع کرد و سوال دیگری پرسید و حس کردید که پاسخ شما ناتمام ماند، ناراحت نشوید:
اگزمینر طبق زمانبندی جلو میرود و اگر شما با روانی از واژگان و گرامر مناسب استفاده کرده باشید، پاسخ ناتمام، نمرهای از شما کم نمیکند.
۳- اگر کسی به شما گفته است که در پارت اول مصاحبه شغل خود را به دروغ “مدرس زبان انگلیسی” بیان کنید تا ممتحن به شما نمره بیشتری دهد، توصیه ما اینست که چنین کاری نکنید:
معمولاً نتیجه عکس میدهد و ممتحن ها فقط به فاکتور های چهار گانه نمره میدهند و نه چیز دیگر!
۴- استرس قابل درک است اما در آخر مصاحبه از ممتحن نمره یا عملکرد خود را نپرسید:
او اجازه پاسخ ندارد و عدم پاسخ او فقط باعث اضطراب بیشتر در شما میشود!
۵- تمام تلاش خود را بکنید که بر استرس خود غلبه کنید و آرام باشید. البته “کمی” استرس همیشه خوب است و باعث عملکرد بهتر شما میشود اما نه در حدی که باعث اختلال در عملکرد شما شود. رفتار ممتحن هم نباید مطلقا روی شما تاثیر بگذارد:
تماس چشمی یا عدم آن، تکان دادن یا ندادن سر، لبخند یا عبوس بودن… هیچ تاثیری روی نمره شما ندارد و ممتحن فقط و فقط به چهار فاکتور زیر نمره میدهد:
الف: روان و منسجم صحبت کردن
ب: واژگان صحیح، مناسب موضوع و سطح بالا ( کالوکیشنها…)
ج: گرامر صحیح و سطح بالا ( کلاز های وابسته اسمی، صفتی، قیدی…)
د: تلفظ صحیح ( ادای صحیح آواهای با صدا و بی صدا، استرس، اینتونیشن، چانکینگ…)
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : آرامش خودتون رو حفظ کنید
مدت زمان این بخش تنها ۱۵ دقیقه است، اما مصاحبه آزمون FCE برای بیشتر داوطلبان وحشتناک و پراسترس است. بسیاری از دانش آموزان نمیدانند چه چیزی در انتظارشان است، به مهارت مکالمه خود اطمینان ندارند و از همه مهمتر نمیدانند که چگونه خود را آماده این بخش کنند.
EnExams به شما کمک میکند.
در این مقاله چه چیزهایی به شما یاد میدهم
- چه اتفاقی در مصاحبه آزمون FCE میافتد
- از چند بخش تشکیل میشود
- در هر پارت چه باید کرد
- ایده برای اینکه چه بگویید
- اشکالات متداول زبان آموزان
- و…
مدت زیادی است که در رشته زبان انگلیسی فعالیت میکنم و در اکثر آزمونهای بین المللی زبان انگلیسی مهارت دارم. با اتکا به مدارک و مدارج شخصی تصمیم گرفتم این سایت را راه اندازی کنم تا علاوه بر شاگردان شخصی خودم، افراد بیشتری را در پیشرفت و کسب موفقیت یاری کنم.
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : نگاهی کلی به بخش مصاحبه
در بخش مصاحبه آزمون FCE شما و یک داوطلب دیگر در اتاقی مقابل دو نماینده رسمی کمریج مینشینید. یکی از این دو نماینده با شما صحبت میکند و دیگری فقط بر روی برگهای یادداشت خواهد کرد. کمریج نام این دو نفر را به ترتیب interlocutor و assessor گذاشته است. اما ما فقط به فردی که با شما صحبت میکند توجه داریم.
(نکته مهم: آخرین گروه هر روز ممکن است سه نفره آزمون خود را پیگیری کنند. پس بهتر است برای چنین شرایطی آماده شوید.)
انتظار چه سوالاتی رو داشته باشیم؟
سوالات این بخش معمولا مربوط به موضوعات زیر هستند:
- عادات شخصی شما
- شغل یا رشته تحصیلی
- چیزهایی که دوست دارید یا برعکس
- خانواده و دوستان
- تعطیلات
- ورزش
- برنامههای آینده
- علاقه به زبان انگلیسی
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : فقط یک بار خواهید شنید
دقیقا شبیه زندگی واقعی! فقط یک بار فرصت گوش دادن دارید. بسیاری از ما ترجیح می دهیم دوبار گوش دهیم اما آیلتس این فرصت را به ما نمی دهد. در اینجا به چند نکته برای عملکرد بهتر این بخش ارائه می شود:
- وقتی تمرین می کنید، فقط یک بار گوش کنید تا به این مساله عادت کنید.
- سعی کنید نقاط ضعف خود را در Listening شناسایی کنید و بر بهبود آن ها تمرکز کنید.
- در صفحه سوال، زیر کلمات کلیدی خط بکشید و برای شنیدن همان کلمات و یا مترادف هایشان آماده باشید.
- انواع مختلف سوالات Listening را تمرین کنید (سخنرانی ها، گفتگوها، گپ ها و غیره …).
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : به صدای قلب خود گوش دهید
هنگام تمرین، موضوعاتی را انتخاب کنید که برای شما جذاب هستند. اگر شما به تنیس حرفه ای علاقه مند هستید به پادکست هایی در این زمینه گوش دهید. اگر به تاریخ رم علاقه مند هستند به داستان هایی درباره رم گو کنید. ثابت شده است که افراد به موضوعاتی که علاقه مند هستند با لذت بیشتری گوش فرا می دهند. اگر واقعا می خواهید به خودتان انگیزه دهید و بهترین نتیجه را از تمرینات Listening خود بگیرید، این راه را حتما امتحان کنید. حتی ممکن است برای شما سرگرم کننده باشد!
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : Audio Scripts (پیاده سازی متن شنیداری)
به هنگام جستجو برای انتخاب تمرین Listening، به دنبال فایل هایی باشید که متن Listening را نیز به همراه دارند. اسکریپ ها متون لغت به لغت فایل صوتی هستند که شما آن را گوش می دهید. فعالیت های زیادی وجود دارد که می توانید با اسکریپت ها انجام دهید که در اینجا به چند مورد اشاره می شود:
- بررسی دقیق: در مرحله اول بدون توجه به متن اسکریپ سعی کنید خودتان ار فایل شنیداری نت برداری کنید. سپس یادداشت های خود را از لحاظ دقت، غلط املایی و درک مطلب با اسکریپ مقایسه کنید.
- با صدای بلند بخوانید: پس از خواندن با صدای بلند، به صدای خود گوش دهید. چقدر دقیق بودید؟ آیا شبیه به آنها صحبت می کردید؟
- همزمان گوش دهید و بخوانید: هنگام گوش دادن متن را دنبال کنید. این نکته در رابطه با تلفظ و درک کلمات کلیدی کمک بیشتری می کند. توجه کنید چگونه کلمات کلیدی واضح تر و بلندتر بیان می شوند.
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : مترادف ها
آیا در کلاس آمادگی آزمون آیلتس شرکت کرده اید؟ اگر این طور است، احتمالا می دانید که مترادف ها در تمامی بخش های آزمون مهم هستند. در آزمون Speaking و Writing باید نشان دهید که می دانید چگونه از مترادف ها باید استفاده کنید. در آزمون Reading و Listening بسیاری از سوالات به صورت مترادف مطرح می شوند. به مثال زیر دقت کنید:
Listening text: “Duchess, who is the only King’s daughter...”
Listening test question:
11.Who is the princess?
- Duchess
- Duke
- Not given
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : به موضوعات روزانه گوش دهید
انگلیسی فقط یک آزمون نیست بلکه یک زبان است. آزمون آیلتس دانش و مهارت شما را در این زبان ارزیابی می کند. یکی از بهترین راه های یادگیری زبان انگلیسی و گرفتن نتیجه مطلوب از آزمون آن، استفاده از آن در زندگی واقعی است. هر روزی که شما به زبان انگلیسی مکالمه ای ندارید در واقع یک فرصت را از دست داده اید! بنابراین فرصت بعدی شما زمانی است که؛ چت، متن، تماس، ایمیل، بحث به زبان انگلیسی داشته باشید!
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : دو بار چک کنید – دقیق باشید
اشتباهات کوچک می توانند بزرگ به حساب بیایند. چند امتیاز کوچک احمقانه می تواند تفاوت میان نمره 5.5 و 6 باشد. موارد زیر فقط چند نمونه از این اشتباهات هستند که نشان می دهد چگونه خطاهای کوچک می توانند نمره شما را کاهش دهند:
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس : به زبان انگلیسی فکر کنید
بسیاری از متخصصان زبان در مورد یک قاعده کلیدی توافق دارند. اندیشیدن به یک زبان خاص به یادگیری آن زبان کمک می کند. بسیاری از زبان آموزان همه چیز را در ذهنشان ترجمه می کنند.
این روش درستی نیست!
این کار دو مشکل اساسی دارد. اولاً کندتر است و دوماً، شما زبان خود را به یاد می آورید و انگلیسی را فراموش می کنید. در آزمون Listening شما فرصت کافی برای ترجمه کردن ندارید. همچنین، شما باید کلمات کلیدی انگلیسی را به یاد داشته باشید. بنابراین، زمانی که انگلیسی تمرین می کنید، به زبان انگلیسی فکر می کنید!
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس و هر چیزی باید در مورد آن بدانید:
اگر تاکنون به دنبال آموزش زبان انگلیسی رفته باشید حتما با نام این آزمون آشنا شده اید.آزمون آیلتس یکی از انواع آزمون هایی است که فرد زبان آموز انگلیسی را محک می زند تا فرد بتوانید بر اساس معیار نمره خود را ارزیابی کند به دلیل استاندارهای بالایی که این آزمون دارد مدرکی که صادر می نماید مورد قبول و تایید بسیاری از مراکز و دانشگاه های مهم سر تا سر جهان است. قبلا در پیپر ادیشن راجع به ابزارهای آنلاین بررسی مشکلات گرامری متون انگلیسی صحبت نموده ایم اما شاید شما هم با ما هم نظر باشید که هیچ چیز جای بررسی گرامری متون انگلیسی توسط یک انسان را نمی گیرد
از دیگر آزمون های معتبر می توان موارد زیر را نام برد که مدارک آنها بر اساس هدف زبان آموز، دارای اعتبار های متفاوتی است
- آزمون TOEFL
- آزمون GRE
- آزمون PTE
- …
با ما در این مقاله همراه باشید تا به صورت جامع به بررسی آزمون IELTS و هرچه باید راجع به آن بدانید بپردازیم
آزمون آیلتس چیست؟
امروزه با پیشرفت تکنولوژی نیاز به یادگیری زبان انگلیسی بیش از زمانهای گذشته حس میشود، آیلتس (تعریف لاتین) نیز یکی از آزمونهای زبان انگلیسی است چنانچه شما قصد شرکت در این آزمون را دارید بهتر است قبل از آن اطلاعاتی در مورد آن ازجمله انواع مختلف آزمون، مهارتهای لازمه جهت قبولی در آزمون و … کسب نمایید ما در اینجا سعی کردیم راهنمای جامعی در مورد این آزمون برای شما بیاوریم. قبلا درپیپر ادیشن راجع به نمره زبان مقاله صحبت نمودیم خوب است بدانید نمره زبان مقاله ارتباط مسقیمی با سطح دانش مترجم مقاله دارد و نمره آیلتس یکی از معیارهای بسیار خوب سنجش مترجم است
آیلتس یعنی…
آیلتس به زبان انگلیسی IELTS مخفف عبارت INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM به معنی نظام بینالمللی ارزشیابی زبان انگلیسی میباشد. آزمون آیلتس یکی از معتبرترین آزمون زبان انگلیسی است که میزان دانش زبان انگلیسی را موردسنجش قرار میدهد. این آزمون سالیانه در کشورهای مختلف برگزار میگردد و افراد زیادی در این آزمون شرکت میکنند. این آزمون برای کسانی که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی دارند یا مایل به ادامه تحصیل یا کار در کشورهای دیگر را دارند الزامی است. دانشگاه کمبریج انگلستان، مرکز آیلتس استرالیا و شورای فرهنگی بریتانیا مسئول برگزاری این آزمون هستند.
شورای فرهنگی بریتانیا
شورای فرهنگی بریتانیا یا انجمن بریتانیا همواره به دنبال راه هایی برای برقراری ارتباط بین انگلستان و سایر کشورهاست و به افراد دیگر تشویق به یادگیری و ابراز ایده های خود در کشور انگلستان می باشد.
مرکز آیلتس استرالیا (IDP)
IDP یکی از سازمان های فعال در حوزه آموزش و تحصیلات عالی است که در کشورهای استرالیا، انگلستان و ایالات متحده قرار دارد . این سازمان در زمینه آموزش در سطح بین المللی چهل سال سابقه درخشان دارد.
آزمون آیلتس دانشگاه کمبریج
دانشگاه کمبریج در برگزاری آزمون های زبان در دنیا پیشگام می باشد. آزمون های این دانشگاه در سطح جهان برای همگان شناخته شده است و سالیانه افراد زیادی در این دانشگاه آزمون می دهند.
مدت اعتبار مدرک آیلتس دو سال میباشد ولی با این مدرک شما میتوانید توانایی خود را در زبان به سطح عالی برسانید.
بررسی نمرات آزمون آیلتس
بازه نمره قبولی آزمون آیلتس بین ۰ تا ۹ میباشد و ۹ نمره یا Ielts band به آزمونها اختصاص داده میشود. در این آزمون نمرهی خاصی برای قبولی وجود ندارد و دانشگاههای مختلف افراد را با نمرههای قبولی مختلفی پذیرش میکنند. اغلب دانشگاهها نمره ۶.۵ را نمره قبولی قرار میدهند مثلاً دانشگاههای هاروارد، دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد افراد را با نمره قبولی ۷ پذیرش میکنند.
نمرات ایلتس
نمره ۹ بهعنوان نمره عالی، نمره ۷ بهعنوان نمره خوب، نمره ۵ بهعنوان نمره متوسط و نمره ۳ بهعنوان نمره ضعیف به شمار میروند.
افراد با نمره اکتسابی ۰ اطلاعاتی در زمینه مباحث آزمون ندارند.
افراد با نمره اکتسابی ۱ توانایی زیادی ندارند دانش آنها در حد چندین کلمه میباشد.
افراد با نمره اکتسابی ۲ دانشی در حد رفع نیازهای ابتدایی و ضروری دارند و مشکلات زیادی در بخشهای گفتاری و نوشتاری دارند.
افراد با نمره اکتسابی ۳ قادر به درک معنا و مفهوم کلی مطالب را انتقال میدهند.
افراد با نمره اکتسابی ۴ تواناییهایی در حد ابتدایی را دارد و در حین برقراری ارتباط شاهد توقفهای پشت سرهم هستیم.
افراد با نمره اکتسابی ۵ توانایی و مهارت نسبی را دارند و قادر به درک معنا و مفاهیم هستند ولی دارای اشتباهاتی نیز میباشند.
افراد با نمره اکتسابی ۶ مهارت و توانایی قابل قبولی در زمینه زبانی هستند ولی همراه با برخی بیدقتیها، نامفهومیها نیز هستند.
افراد با نمره اکتسابی ۷ دارای مهارت کاملاً کاربردی هستند و میتواند با زبان های پیچیده ارتباط برقرار کند ولی دارای اشتباهات کوچکی در درک زبان ، دقت هستند.
افراد با نمره اکتسابی ۸ دارای مهارت بسیار کاربردی هستند و قادر به درک و فهم زبان های پیچیده و مشکل هستند هرچند دارای مشکلات کوچکی در دقت و درک زبان میباشند و افراد با نمره اکتسابی ۹ دارای مهارتی کاملاً کاربردی بهصورت روان، دقیق و کامل هستند و می توانند به ادیت نیتیو متون انگلیسی بپردازند تجربه نشان میدهد انتخاب شیوه مطالعه مناسب در کسب موفقیت و نمره بسیار با اهمیت است.
انواع آزمون آیلتس : Academic یا General
آزمون آیلتس به دو شکل آکادمیک (Academic) و جنرال (General Training) وجود دارد . آزمون آیلتس به شکل آکادمیک ویژه افرادی است که قصد ادامه تحصیل دانشگاهی یا آکادمیک خود را در کشورهای دیگر به زبان انگلیسی مانند کشورهای استرالیا، انگلیس و … را دارند میباشد و آزمون آیلتس جنرال ویژهی افرادی است که قصد مهاجرت یا کار دارند و ملزم به گذراندن دورهی خاص و یا اخذ مدرک خاصی هستند میباشد.
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس
آزمون آیلتس در چهار مهارت
این آزمون شامل چهار بخش نوشتن (Writing)، خواندن (Reading)، شنیداری (Listening) و مکالمه (Speaking) تشکیلشده است.
بخشهای نوشتن (Writing)، خواندن (Reading) در آزمونهای آکادمیک و جنرال متفاوت هستند ولی بخشهای شنیداری (Listening) و مکالمه (Speaking) در هر دو آزمون یکسان هستند.
چهار مهارت مختلف آزمون + نکات هر بخش
تعداد سؤالات و مدتزمان پاسخدهی در دو نوع آزمون آکادمیک و جنرال بهصورت زیر هستند:
شنیداری (Listening):
شامل ۴ بخش، ۴۰ سؤال شنیداری و پاسخدهی در مدتزمان ۳۰ دقیقه
دو بخش اول قسمت سؤالات شنیداری معمولاً مکالمات بین ۲ یا چند نفر و دارای موضوعی اجتماعی است و دو بخش دیگر آن شامل موضوعات دانشگاهی در قالب یک مکالمه چهارنفره و یک کنفرانس میباشد.
مکالمه (Speaking):
شامل مصاحبه ای بهصورت رودررو و به مدت ۱۵ دقیقهای و در سه بخش مختلف انجام میگردد. شرکتکننده موظف است در زمان ۴ تا ۵ دقیقه به سؤالات عمومی و شخصی که در موردعلاقه مندی ها، زندگی، شغل و … پاسخ دهد.
سپس در مدت زمان ۲ دقیقه راجع به موضوعی تصادفی که برای شرکتکنندگان مطرح میگردد پاسخ دهند. در بخش آخر در مدتزمانی معادل با ۴ تا ۵ دقیقهای با مصاحبهکننده در مورد موضوع بخش قبلی بحث خواهند کرد.
خواندن (Reading):
شامل ۳ بخش و ۴۰ سؤال در زمان ۶۰ دقیقه میباشد و برای شرکتکنندگان آکادمیک و جنرال متفاوت میباشد. شرکتکنندگان عمومی باید متنی شامل ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه را مطالعه و پاسخ دهند که متون از کتابها، جزوات، مجلات و روزنامهها انتخاب میشوند و زمان اضافهای برای انتقال جوابها از دفترچه سؤالات به پاسخنامه را ندارند. موضوع بخش اول راجع به کارهای روزمره اجتماعی، بخش دوم راجع به جزوههای آموزشی و نیازهای در جهت تأمین رفاه، بخش سوم مطلبی با موضوع عمومی میباشد.
شرکتکنندگان آکادمیک باید به ۳ عدد متن شامل ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه پاسخ دهند و متون انتخابی مربوط به کتابها، روزنامهها، مجلات و جزوهها هستند و دارای موضوعات علمی هستند و یکی از متون شامل لغات فنی و تخصصی میباشد. زمان اضافهای برای انتقال جوابها از دفترچه سؤالات به پاسخنامه را ندارند.
نوشتن (Writing):
شامل ۲ بخش و مدت زبان پاسخدهی ۶۰ دقیقه میباشد. در بخش نوشتاری شرکتکنندگان عمومی باید برای دو موضوع انشاء بنویسند.
برای موضوع اول باید نامهای در قالب شرح مشکل یا مسئلهای برای شخص فرضی نوشته شود. این نامه باید دارای ۱۵۰ کلمه باشد در غیر این صورت نمرهی کامل را کسب نخواهید کرد و بهتر است ۲۰ دقیقه وقت به موضوع اول اختصاص داده شود.
برای موضوع دوم باید افراد نظر مثبت یا منفی خود را نسبت به یک مسئله ذکر کنند و طول متن حداقل باید دارای ۲۵۰ کلمه باشد در غیر این صورت نمره کامل را کسب نخواهید کرد و بهتر است ۴۰ دقیقه از وقت خود را به موضوع دوم اختصاص داده شود.
شرکتکنندگان آکادمیک برای دو موضوع انشاء بنویسند. برای موضوع اول به توضیح جدول یا نموداری که در اختیار شما قرار میدهند، بپردازید. این نامه باید دارای ۱۵۰ کلمه باشد در غیر این صورت نمرهی کامل را کسب نخواهید کرد و بهتر است ۲۰ دقیقه وقت به موضوع اول اختصاص داده شود.
نمره کل چگونه محاسبه می شود؟
و مطلبی که باید به آن باید اشاره نمود این است که نمره اکتسابی افراد میانگین نمرهی حاصل از چهار بخش خواندن، نوشتن، مکالمه و شنیداری است.
ترتیب پاسخدهی به سؤالات به اینگونه میباشد که شما ابتدا باید به سؤالات بخش خواندن (Reading) سپس به سؤالات بخش نوشتن (Writing) پاسخ دهید. شما میتوانید بهدلخواه هریک از سؤالات بخشهای خواندن (Reading) و نوشتن (Writing) را پاسخ دهید.
در مورد زمان برگزاری آزمون بخش مکالمه (Speaking) به شرکتکنندگان اطلاعرسانی میشود. معمولاً آزمون مکالمه (Speaking) بعدازظهر روز امتحان کتبی برگزار میگردد.
استفاده از مداد،یک نکته مهم
نکته: پاسخدهی بهتمامی سؤالات باید با مداد انجام شود و استفاده از خودکار جهت پاسخدهی هیچیک از مراحل مجاز نیست.
دریافت نتیجه آزمون آیلتس
نتیجه آزمون آیلتس بعد از گذشت ۱۳ روز از پایان آزمون کتبی اطلاعرسانی خواهد شد بدین ترتیب که نتیجه آزمون در قالب یک کارنامه توسط مسئولان دفتر پست به دست شرکتکنندگان خواهد رسید.
برای دریافت کارنامه نیازی به پرداخت هزینه ندارید بلکه بهصورت رایگان ارسال میگردد البته باید توجه داشت فقط تا ۵ عدد کارنامه این شرط صادق است و همچنین اگر از تاریخ امتحان شما بیش از یک ماه نگذشته باشد. اگر از تاریخ امتحان شما یک ماه بیشتر گذشته باشد یا از ۵ عدد کارنامه بیشتر بخواهید به دست شما برسد باید مقداری هزینه پرداخت کنید.
نحوه اعتراض به نتیجه آزمون آیلتس :
امکان اعتراض به نتایج آزمون آیلتس نیز وجود دارد و در صورتی هریک از شرکتکنندگان نسبت به نتیجه آزمون اعتراض داشته باشند میتوانند اعتراض خود را به مرکز برگزاری آزمون اطلاع دهند.
این اعتراض باید بعد از گذشت شش هفته از تاریخ آزمون در قالب یک نامه انجام شود. شرکتکننده در این نامه میتواند نسبت به هریک از بخشهای مختلف خواندن، نوشتن، مکالمه و یا نوشتاری اعتراض خود را ثبت کند. اعتراض به نتیجه آزمون با پرداخت مجدد آزمون همراه است درصورتیکه اعتراض به نتیجه درست و حق با وی باشد هزینه او برگشت داده میشود در غیر این صورت هزینهی پرداختی قابل بازگشت نخواهد بود.
نحوه مشاهده مدرک آیلتس :
دانشگاهها و مؤسساتی که مسئول برگزاری آزمون هستند میتوانند مدرک آزمون آیلتس را استعلام کنند. بهعبارتیدیگر همهی افراد به سیستم استعلام مدرک دسترسی ندارند و این نشان از وجود سیستمی امن و مورد اعتماد در برگزاری آزمون میباشد و فقط افراد تائید شده میتوانند به سیستم دسترسی داشته باشند.
شرکتکنندگان نیز با واردکردن اطلاعات خود در وبسایت مرکزی محل آزمون خود مانند IDP و یا British council قادر به مشاهده مدرک خود هستند.
آمادگی آیلتس :
آموزشگاههای زبان زیادی برای برگزاری آزمون آیلتس وجود دارد معیارهای زیادی برای یک آموزشگاه وجود دارد. مهمترین معیار انتخاب یک آموزشگاه به شرح زیر میباشد:
- تحقیق در مورد سطح دانش اساتید آموزشگاه
- بررسی امکانات و محیط آموزش و استفاده از تجهیزات نوین
- مقایسه هزینههای ثبتنام
- توجه به اعتبار و تجربه آموزشگاه
نکات کلیدی اسپیکینگ آزمون آیلتس
آموزشگاههای زبان برای آمادگی آزمون آیلتس دورههای خاصی جهت آشنایی و یادگیری هر چه بیشتر این آزمون برگزار میکنند. سطح این دورههای آموزشی معمولاً بهگونهای هستند که افراد مختلف با علم و دانش بتوانند در این دورهها شرکت کنند.
استاد مسجدی رتبه ی ۲رقمی کنکور سراسری و دانش آموخته دانشگاه شهید بهشتی همچنین مبدع آموزش فشرده زبان های زنده ی دنیا با بیست وپنج سال سابقه تدریس در بیش از ۲۰موسسه علمی در تهران – رشت و انزلی با گذراندن هزاران ساعت تجربه مشاوره به دانش آموزان و کنکوری های عزیز
لازم به ذکر است تنها یک مشاوره ی خوب و اصولی میتواند کمک کننده ی راه و نشان دهنده ی مسیر موفقیت شما باشد
موسسه زبان اندیشان استاد مسجدی
ارتباط با ما : ۰۹۱۱۸۰۱۸۰۱۸۰
۰۹۱۱۳۳۳۴۶۵۹
محل برگزاری کلاسها : رشت
لاهیجان
انزلی
آدرس موسسه زبان اندیشان استاد مسجدی : گیلان-رشت خیابان معلم بین میدان مادر و سرگل کوچه عطایی پلاک ۲۱طبقه اول